Üzleti Fórum és B2B Macedóniában

2013. május 13.

Tisztelt Partnerünk!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK)  Nyugat-balkáni Tagozata 2013. május 26-29. között üzleti delegációt szervez Macedóniába. A macedón fél részéről a szervező a Macedón Gazdasági Kamara.
 
A szkopjei program keretében a kiutazó cégeknek lehetősége nyílik arra, hogy a Macedón Gazdasági Kamara által szervezett üzleti fórumon részt vegyenek, ahol tájékoztatást kapnak Macedónia üzleti lehetőségeiről és gazdasági helyzetéről. A fórumot követő üzletember-találkozó kiváló lehetőséget kínál a jövőbeli sikeres üzletek megalapozására. A rendezvényen a tervek szerint részt vesz Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, valamint Valon Saraqini, macedón gazdasági miniszter is. A fórumon és az üzletember-találkozón magyar-macedón tolmácsot az MKIK biztosít (korlátozott számban).
 
Érdeklődés esetén kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot és a lehetőség szerint angol nyelven kitöltött cégprofilt 2013. május 15-ig a tepes@mkik.hu e-mail címre szíveskedjen megküldeni.
 
A jelentkezési lapon feltüntetett csomagajánlatot az OTP Travel Utazási Iroda állította össze. A kapcsolattartó személy: Ágoston Zsuzsanna, e-mail: zsagoston@otptravel.hu, tel: 36-1-343-2181, fax: 36-1-343-2196.
Az utazás egyénileg is megszervezhető, a részletekkel kapcsolatban, további információért  vegye fel a kapcsolatot Tepes Annával (tel: 474-5143, e-mail: tepes@mkik.hu).
 
Köszönjük érdeklődését, várjuk delegációnkban!

Kapcsolódó fájlok: