Taggyűlés a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban

2018. május 10.

Ismét sikeres eseménnyel bővült az Aluta Egyesület rendezvény sorozata. Ez alkalommal a nemrég felújított zugligeti egykori lóvasút állomás épületében tartottunk taggyűlést.

A különleges helyszínen az esemény és az ellátás szervezését és annak költségeit teljes egészében az Alukönigstahl Kft vállalta.

Fegyverneky Sándor köszöntőjét és bevezetőjét követően az újonnan felvételt nyert török Sísecam Flat Glas magyarországi képviselője, Igaz István mutatta be a céget. Ennek anyagát mellékeljük.

Az AKS Képviseletében Eiles Károly tartott előadást - Digitalizáció az építőiparban – címmel. A széles spektrumot átölelő anyagot látványos prezentáció kísérte.  Az anyag hozzáférhető, de terjedelme miatt (közel 150 MB) csak adathordozón tudjuk átadni. 

A meghívóban is említett új témakör - A szerkezetépítés során fellépő gyakori hibák – indító előadását tartotta meg Farkas Gábor, mely igazán felkeltette a résztvevők érdeklődését, hiszen a tervezett időt alaposan túllépve, hosszas diskurzus alakult a felvetett témával kapcsolatban. Az előadás anyagát szintén mellékletben találjátok.

A szünet után, figyelembe véve a jelentős idő túllépést, már csak egy programpontra maradt lehetőség. A Zoboki Mérnökiroda képviseletében két kolléga (Zoboki Gábor más elfoglaltság miatt nem tudott személyesen részt venni) ismertette a taggyűlésnek is helyt adó rendezvényközpontnak kialakított egykori lóvasútállomás tervezésének és kivitelezésének körülményeit.

Ezzel zárult az esemény, és ez úton is köszönjük a magas, közel 40 fős részvételt. 

Kapcsolódó fájlok: