VBH Budapest Kft.

Alapítás éve: 
1 992
Cégminősítés: 

ISO 9001:2000

Elérhetőségek: 
  • Pontos cím: 1184 Budapest Lakatos u. 38.
  • Telefon: +36-1-297-1010
  • Fax: +36-1-297-1011
  • E-mail: info@vbh.hu
  • Honlap: www.vbh.hu
Főbb termékek, tevékenységek, szolgáltatások: 
  • Vasalat
  • Hő- és füstelvezető rendszerek
  • Biztonságtechnika

A VBH Budapest Kft. Európa egyik legnagyobb épületvasalat nagykereskedelmi vállalkozásának, a németországi VBH Holding AG magyarországi leányvállalata. Németországban több mint 200 beszállítóval rendelkezik, világszerte 24 leány-vállalattal és teljes németországi lefedettséggel, valamint több mint 40 ezerféle cikkel áll az ablak- és ajtógyártók, építés-tervezők és építőipari kivitelezők rendelkezésére.
Az 1993-ban alapított VBH Budapest Kft. az első évben 60 millió Ft forgalommal zárt. Dinamikus növekedés után 1998-ra Magyarország legnagyobb forgalmú épületvasalat nagykereskedelmi vállalkozása lett. Üzleti forgalma 2004-ben meghaladta a 2,8 milliárd forintot.
Az elmúlt évek alatt kiépítette beszerzési és raktározási tevékenységére logisztikai, értékesítési tevékenységére, pedig kereskedelmi szervezetét. Ez idő alatt kereskedelmi szervezetén belül kialakította egész országra kiterjedő képviselői hálózatát.
A kereskedelmi képviselők saját területükön szinte napi kapcsolatban állnak a nyílászáró gyártó cégekkel. Ez az állandó, személyes kapcsolat biztosítja a megrendelői igények pontos felmérését, ha szükséges, akkor a szolgáltatási folyamatokba való azonnali, segítő beavatkozást és a vevői elégedettség közvetlen megtapasztalását. A megrendelők a kereskedelmi képviselőkkel telefonkapcsolatban is állnak, így a kommunikáció gyors és teljes körű. A megrendelőket látogató kereskedelmi képviselők munkáját is alátámasztják a kereskedelmi csoportban, a budapesti központban dolgozó kereskedelmi ügyintézők, akik a kereskedelmi képviselőkkel és természetesen saját megrendelői körükkel is állandó személyes- és telefonkapcsolatban állnak.
A VBH Budapest Kft. a kereskedelmi képviselőkön keresztül a termelés igényeihez alkalmazkodva folyamatos anyagellátást biztosít, mentesítve ezzel partnereit az anyagbeszerzéstől, a készletezéstől és a készletek finanszírozásától.
A VBH Budapest Kft. rendszeresen több mint 60 külföldi - főleg német, olasz, svájci, holland, belga - és kb. 40 hazai beszállítóval áll kapcsolatban. Vevőkörünk elsősorban az asztalosok, a fa, fém, alumínium és műanyag nyílászáró gyártók köréből tevődik össze.
Mára 400 milliós raktárkészlettel rendelkeznek, ami 9 árucsoportot és mintegy 7 ezer terméket jelent.

Referenciák

Nemzeti Színház
Művészetek Palotája
Westend
Árkád Budapest, Pécs, Győr
Forum Debrecen